Arrangementer

Vi vægter årstidens traditioner højt i børnehuset. Nogle traditioner/arrangementer planlægges og afholdes af personalet, andre af vores forældrebestyrelse.Arrangementer

Til fastelavn møder alle børn og voksne udklædte ind i børnehaven. Alle hygger vi med fastelavnsboller og børnene i børnehaven slår katten af tønden.
Børnehaven går desuden på Søbo, hvor de også slår katten af tønden sammen med deres beboere.

Til påske kommer påskeharen på besøg, hvor han ligger nogle små påskeæg. Derudover klipper vi påskepynt, som flot pynter huset, inden det tages med hjem til påskeferien.

Vi holder Sankt Hans i børnehuset, hvor vi brænder vores hjemmelavede heks af på bålet i kolonihaven. Vi laver også en heks til Søbo, som nogle børn er med nede og aflevere.

Den sidste fredag i august holder vi sommerfest i vores kolonihave, hvor vi har inviteret forældre og søskende. Alle bidrager til et lækkert fællesbord til spisning.

Hvert år inviterer vi forældre til græskarskæring. Sammen med børnene bliver der lavet flotte og sjove græskar. Bagefter hygger vi med uhyggelig kage som mange forældre bidrager med til dagen

Vi holder julefest, hvor vi hygger med æbleskiver, børnehavebørnene synger julesange og går Lucia optog, hvorefter alle børn og forældre går ud i byen og leder efter julemanden eller hans kone. Børnehavebørnene går desuden Lucia optog på Søbo, hvor alle bedsteforældre er velkomne til at gå med.

Derudover er der årligt et forældremøde, hvor emner der rører sig i børnehuset er på dagsordenen sammen med valg til bestyrelse og forældrebestyrelse.

Sommer og sommerfest
Om sommeren er vi rigtig meget udenfor. Når vejret er godt, holder vi samling ude og spiser alle vores måltider (undtaget morgenmad) ude på legepladsen, kolonihaven eller andre steder i naturen.