Feriepasning

Vi har i børnehuset Sct. Anna ingen lukkedage, dvs. at vi har åbent alle almindelige arbejdsdage og derfor kun har lukket på helligdage.

I vinterferien (uge 7), dagene før påske, dagen efter Kr. Himmelfart, efterårsferien (uge 42) samt dagene mellem jul og nytår, vil man skulle melde sit barn til pasning til personalet. Institutionen holder lukket, hvis der ikke er meldt nogle børn til pasning.

Juli måned er betalingsfri. Har man brug for pasning, melder man sit barn til for en uge af gangen. Dvs. at har man brug for pasning i ugerne 27, 28 osv. – så melder man til i disse uger. Har man brug for pasning tirsdag, onsdag og torsdag i uge 28, melder man også til for hele uge 28.Sommerferiepasning skal betales pr. uge man melder til. Dette vil komme til betaling samtidig med betalingen for juni måned.

Det er godt for både børn og voksne at holde ferie. Vi voksne har brug for at holde fri/ferie fra arbejdet og kollegaerne. Det samme har børnene – børnene har også brug for at være hjemme, slappe af og bare være sammen med deres søskende og familien. De vil måske savne vennerne, men det er kun sundt at savne. Når de er i institution, så savner de jo også mor og far til tider. Børnene har brug for at komme væk og for at få et afbræk fra alle de andre børn, fra alle indtrykkene og fra alt det, som de lærer, laver og hygger sig med. Børnene udvikler sig også, når de har fri/ferie – de oplever det at kede sig, underholde sig selv, lege i haven, være ude at spise, på stranden, i zoo, på ferie i Danmark eller udlandet og meget mere. De udvikler sig på andre måder, end når de er i børnehave/vuggestue. De får slappet af, får glæder ved at være sammen med deres forældre, søskende og måske bedsteforældre hele dagen.