Om os

Børnehuset er indrettet med forskellige rum på flere etager. I stueetagen har vi børnenes garderober fælles for børnehave og vuggestue. På samme etage har vi et dejligt stort motorikrum ”tumleren”. Det er her vi rigtig kan udfolde os motorisk, hvis vi har brug for dette indendørs.

Om osPå 1. sal har vi huset hjerte. Det er her både vuggestuen og børnehaven hver har sin faste base, og hvor der spises madpakker, hvis det foregår inde.

På anden sal ligger det store ”drengerum”, her er der Lego, ridderborge, udstoppede dyr, indianertelt osv. På denne etage har vi også vores atelier, hvor vi kan fordybe os i den kreative verden. Ligeledes finder man vore lille ”pigerum”. Her er der ro til at kunne fordybe sig i udklædningstøj og dukke verdenen.

Derudover har vi en fin stor legeplads, med kuperet terræn med plads til leg, læring, og hvor der indbydes til motoriske udfordringer. Legepladsen er ikke opdelt til store og små, alle leger de på tværs af stuerne. Det giver de ældre børn erfaring i at passe på samt at hjælpe de små. Ofte er hele børnehaven ude af huset om formiddagen, det giver vuggestuen mulighed for at bruge hele legepladsen selv, og derved have fokus på andre lege.

Huset ligger inde i byen, med kun få hundrede meter til stranden, havnen samt bymidten. Ligeledes har vi skov inden for kort afstand.

Vi er et åbent hus, som ofte har funktions opdeling. Det betyder, at børnene ofte leger på tværs af stuerne. De små vuggestuebørn tager del i dette, når de selv føler sig parate.