Mad og drikke

Det er muligt at spise morgenmad hos os fra kl. 06.00 – 07.30. Vi serverer havregryn, havregrød Mad og drikkesamt havrefras. Det er ikke muligt at medbringe egen morgenmad, medmindre der er intolerance for førnævnte. Der serveres letmælk på morgenmadsprodukterne.

Alle børn medbringer et stk. frugt dagligt, som kommer i en fælleskurv på den stue, hvor barnet går.
Kl. 9.00 til samling vil frugten blive skåret ud, og stuen deler, hvad frugtkurven på dagen byder på.

Alle børn har egne madpakker med til frokost og eftermiddagsmad. De lægges i køleskabene på stuerne. Vi ser gerne, at eftermiddagsmadpakken er i en pose.
For nogle vuggestuebørn er rugbrød ikke altid det optimale måltid. Derfor må man gerne have fx rester fra aftensmaden derhjemme med. Vi vil gerne varme maden til barnet.

Vi vil gerne støtte børnene i at kunne mestre flest mulige ting selv – derfor er det en rigtig god ide, hvis madpakken for både vuggestue og børnehavebørn er gjort så børnevenlig som mulig. Det vil sige, at der ikke er en masse, der er pakket ind i film og folie. Det er også en stor hjælp, hvis man hjemmefra har åbnet fx figenstang og ostehaps, så barnet selv kan få det ud af indpakningen.

Vi serverer vand til barnet til alle måltider. Når man går i børnehave, skal man have sin egen drikkedunk med. Det er et forældreansvar at få vasket og fyldt dunken dagligt.