Praktisk info

Vi er i Børnehuset normeret til 44 børnehavebørn, men har valgt at omskrive halvdelen af børnehavepladserne til 11 vuggestuepladser. Så vi er fordelt i huset med en børnehavegruppe på 22 børn fordelt i alderen to år og ti måneder til seks år og seks måneder samt og en vuggestuegruppe på 11 børn fordelt i alderen fra seks måneder til to år og ti måneder.

Børnehuset ligger centralt i byen, hvilket giver os gode muligheder for at benytte byens faciliteter som pædagogiske læringsmiljøer. Vi er i gåafstand til både strand, skov, bibliotek, byens skole, legepladser m.m., som vi bruger flittigt gennem hele året.
Vi er beriget med en skøn kolonihave som vi forår, sommer og efterår inddrager på ugentlig basis for begge børnegrupper.

Huset er oprindeligt ikke bygget til at være daginstitution, og derfor har vi heller ikke nogen tilhørende parkeringspladser. Da vejen ude foran huset er smal, og det kan være svært for lastbiler at komme forbi, når man parkerer på vejen, vil vi opfordre forældre til at parkerer længere nede af vejen eller på byens torv, vil aflevering og afhentning af børn.

På grund af husets indretning med flere etager, er vi ikke i stand til at modtage børn med bevægelseshæmmede handicaps.