Praktisk info

Dagligdagen:

Vi sørger altid for, at børnene i Børnehuset får gode og stimulerende dage hos os. Vi starter hver dag med fælles morgenmad fra kl. 06-08, hvorefter alle går til egen stue og går i gang med dagens aktiviteter. Vores aktiviteter vil typisk være ture ud af huset i mindre hold, hvor vi f.eks. tager i skoven eller tager ud og ser på dyr. Efter frokost er der middagslur for de børn, der har brug for det, imens de andre leger på legepladsen. Herefter er der eftermiddagsmad for begge stuer, før vi siger farvel og lukker kl. 16.30

Morgenmad:
Hver dag serveres der morgenmad bestående af havregryn og cornflakes fra kl. 06.00 til kl. 08.00. Fredag er der også kaffe og the på kanden, her opfordre vi til at forældre sætter sig og får en tår inden de tager videre på arbejde.

Frugt:
Hvert barn medbringer et stykke frugt til det fælles frugtfad.

Middag:
Hvert barn har selv sin egen madpakke med.

Eftermiddagsmad:
Hvert barn har selv sin egen eftermiddagsmad med.

Åbningstiderne:

Mandag til torsdag: 06.00 til 16.30
Fredag: 06.00 til 16.00

Vi har ingen lukkedage, udover helligdagene.

Ugerne 27, 28, 29 og 30 er tilvalgsuger. Det betyder at hvis dit barn ikke kommer i disse uger, skal du ikke betale for dem. Hvis man har helt eller delvis friplads, skal man selv betale det fulde beløb i disse uger.

Der kan søges om økonomisk friplads på samme måde som i det kommunale system.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på 64 81 14 02 eller ved at udfylde vores kontaktformular.