Praktisk info

Dagligdagen:

Vi sørger altid for, at børnene i Børnehuset får gode og stimulerende dage hos os. Vi starter hver dag med fælles morgenmad fra kl. 06-08, hvorefter alle går til egen stue og går igang med dagens aktiviteter. Vores aktiviteter vil typisk være ture ud af huset i mindre hold, hvor vi f.eks. tager i skoven eller tager ud og ser på dyr. Efter frokost er der middagslur for de børn, der har brug for det, imens de andre leger på legepladsen. Herefter er der eftermiddagsmad for begge stuer, før vi siger farvel og lukker kl. 16.30.

Morgenmad:
Hver mandag til torsdag serveres der morgenmad bestående af havregryn og cornflakes fra kl. 06.00 til kl. 08.00. Fredag er der fælles morgenbord, hvor søskende og forældre er meget velkomne til at deltage.

Frugt:
Hvert barn medbringer et stykke frugt til det fælles frugtfad.

Eftermiddagsmad:
Forældrene skiftes til at medbringe eftermiddagsmad til den stue, som barnet går på. Dette må gerne være et mættende måltid bestående af noget groft og gerne noget sundt. Vi har som sådan ingen kostpolitik, men vi opfordrer til, at I tænker de gode kostråd ind i jeres planlægning.

Åbningstiderne:

Mandag til torsdag: 06.00 til 16.30
Fredag: 06.00 til 16.00

Vi har ingen lukkedage, udover helligdagene.

Ugerne 27, 28, 29 og 30 er tilvalgsuger. Det betyder at hvis dit barn ikke kommer i disse uger, skal du ikke betale for dem. Hvis man har helt eller delvis friplads, skal man selv betale det fulde beløb i disse uger.
Der kan søges om økonomisk friplads på samme måde som i det kommunale system.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på 64 81 14 02 eller ved at udfylde vores kontaktformular.